FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MUP-ovi malonogometaši odlaze na Svjetsko policijsko prvenstvo u Nizozemskoj

ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Osim zbog osiguranja sutrašnjekvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Švedske, predstojeći ćevikend za hrvatsku policiju biti u znaku nogometa i zbog odlaskaMUP-ove malonogometne reprezentacije na Svjetsko policijsko prvenstvuu Nizozozemskoj.
ZAGREB, 7. listopada 2005. (Hina) - Osim zbog osiguranja sutrašnje kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Švedske, predstojeći će vikend za hrvatsku policiju biti u znaku nogometa i zbog odlaska MUP-ove malonogometne reprezentacije na Svjetsko policijsko prvenstvu u Nizozozemskoj.

Nakon što policajci sutra svoje znanje i umijeće pokažu izvan nogometnog travnjaka, prilikom osiguranja utakmice Hrvatska-Švedska, u nedjelju najbolji policijski nogometni znalci putuju u nizozemski Eibergen, gdje će od 10. do 14. ovog mjeseca braniti boje hrvatskog MUP-a.

Na prvenstvu sudjeluje 78 zemalja, a hrvatska policijska reprezentacija lanjskih je godina zabilježila vrlo dobre rezultate ulascima među 16, odnosno osam najboljih ekipa.

U MUP-u ističu kako je ovogodišnji plan ići u rang više, među četiri najbolje policijske ekipe na svijetu, te se nadaju da će im to i poći 'za nogom'.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙