FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: na Malti privedena 103 hrvatska navijača

LA VALETTA/ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - U neredima na izlučnojutakmici SP 2006 Malta - Hrvatska u La Valetti privedena su 103hrvatska navijača, priopćila je u četvrtak malteška policija.
LA VALETTA/ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - U neredima na izlučnoj utakmici SP 2006 Malta - Hrvatska u La Valetti privedena su 103 hrvatska navijača, priopćila je u četvrtak malteška policija.

Policija je priopćila da je medicinsku pomoć u bolnici u La Valetti zatražilo oko 70 osoba, a među njima su bili malteški ministar komunikacija Censu Galea i dopredsjednik Malteškog nogometnog saveza Ludovico Micallef, koji su pogođeni stolicama u glavu.

Jučerašnja utakmica na stadionu Ta'qalli u kojoj su svi očekivali glatku pobjedu Hrvatske završila je neodlučeno 1:1. Hrvatska je vodila do 74. minute, a onda je Wellman iz slobodnog udarca donio Malti izjednačenje.

Nezadovoljni rezultatom, hrvatski su navijači, kojih je bilo oko pet stotina, počeli divljati. Trgali su sjedalice i bacati li ih prema središnjem dijelu zapadne tribine na kojem su se nalazili domaći navijači, ali i dio uglednika u VIP loži.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙