FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija gumenim metkom ranila nogometaša

BUENOS AIRES, 13. rujna 2005. (Hina/STA) - Posljednjih godina izArgentine često dolaze vijesti o divljanju navijača. Najnovijiincident zbio se na drugoligaškoj utakmici, a deblji kraj izvukao jenogometaš domaće momčadi kojeg je policija pogodila gumenim metkom.
BUENOS AIRES, 13. rujna 2005. (Hina/STA) - Posljednjih godina iz Argentine često dolaze vijesti o divljanju navijača. Najnoviji incident zbio se na drugoligaškoj utakmici, a deblji kraj izvukao je nogometaš domaće momčadi kojeg je policija pogodila gumenim metkom.

Nesretni Carlos Azcurra zadobio je težu ozljedu plućnog krila, te je morao biti operiran.

Incident se zbio na utakmici između domaćeg San Martina de Mendoze i Godoy Cruza, kojeg su gosti dobili 3:0. Nezadovoljni igrom svoje momčadi domaći navijači kamenjem su gađali zaštitare i policajce. Domaći nogometaši pokušali su smiriti svoje navijače, a kad je stvar izmakla kontroli policija je zapucala gumenim mecima. Nažalost, stradao je domaći nogometaš.

Guverneru Mendoze nije se svidjela policijska akcija, pa je suspendirao šestoricu policijaca, te je zatražio hitnu istragu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙