FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prijetnja terorističkim napadom na podzemnu željeznicu u New Yorku

WASHINGTON,7. listopada(Hina) - Sigurnosne mjere u podzemnoj željezniciNew Yorka povećane su u četvrtak nakon što su vlasti dobile pouzdaneinformacije da bi ona u narednim danima mogla biti metom terorističkognapada.
WASHINGTON,7. listopada(Hina) - Sigurnosne mjere u podzemnoj željeznici New Yorka povećane su u četvrtak nakon što su vlasti dobile pouzdane informacije da bi ona u narednim danima mogla biti metom terorističkog napada.

Newyorški gradonačelnik Michael Bloomberg rekao je novinarima kako je od FBI-aja dobio informaciju o određenoj prijetnji podzemnoj željeznici te da ona potječe iz inozemstva.

Šef newyorške policije Ray Kelly rekao je kako postoji vjerodostojna informacija o mogućnosti terorističkog napada na sustav podzemne željeznice narednih dana.

Vlasti su pozvale građane da izvijeste o sumnjivim osobama ili aktivnostima te su povećale broj policajaca u podzemnoj željeznici koji će početi kotrolirati sadržaj prtljage i većih predmeta koje putnici unose.

"Do sada nikad nismo imali određenu prijetnju našem sustavu podzemne željeznice. Njezina važnost povećana je iznad normalne razine pojedinostima koje smo dobili iz obavještajnih izvora", rekao je Bloomberg.

Newyorška podzemna željeznica prevezi dnevno i do 7 milijuna putnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙