FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policijski dužnosnik upozorava na opasnost novih napada na London

LONDON-NAPADIPolicijski dužnosnik upozorava na opasnost novih napada na LondonLONDON, 29. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Unatoč pojačanim sigurnosnimmjerama, Londonu prijete novi teroristički napadi nakon onihsmrtonosnih u srpnju, izjavio je u četvrtak visoki policijskidužnosnik.
LONDON, 29. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Unatoč pojačanim sigurnosnim mjerama, Londonu prijete novi teroristički napadi nakon onih smrtonosnih u srpnju, izjavio je u četvrtak visoki policijski dužnosnik.

Zapovjednik londonskih protuterorističkih postrojbi Andrew Hayman kaže da detektivi prate nekoliko potencijalnih napadača koji nisu povezani s događajima u srpnju.

Četiri britanska muslimana ranijela su se 7. srpnja ubivši pritom 52 osobe u samoubilačkim napadima na tri postaje podzemne željeznice i autobus. Dva tjedna poslije četiri bombaša nisu uspjela ponoviti napad.

"Ne želim sijati paniku, no pogledate li što se zbiva u svijetu i u Londonu, prijetnja je realna", rekao je Hayman u intervjuu za list Guardian.

Ministar unutarnjih poslova Charles Clarke izjavio je ranije ovoga mjeseca da policija nadzire stotine potencijalnih terorista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙