FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić zahvalio na čestitkama za početak pregovora s EU

ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - U povodu početka pregovoraRepublike Hrvatske s Europskom Unijom o punopravnom članstvu našezemlje predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je brojne čestitkenaših građana, udruga, ustanova, vjerskih zajednica i političkihstranaka.
ZAGREB, 6. listopada 2005. (Hina) - U povodu početka pregovora Republike Hrvatske s Europskom Unijom o punopravnom članstvu naše zemlje predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je brojne čestitke naših građana, udruga, ustanova, vjerskih zajednica i političkih stranaka.

"Dijeleći zadovoljstvo sa svima koji su pridonijeli uspješnom početku pregovora i koji su tijekom proteklih godina iskazivali potporu nastojanjima tijela državne vlasti da se taj postupak što prije otvori, želim javno, u nemogućnosti da posebno svakome odgovorim, zahvaliti svima na čestitkama koje sam primio u povodu tog važnog povijesnog koraka naše zemlje, kao i na potpori koju su tijekom proteklih godina pružali mojoj politici usvajanja europskih standarda, prije svega afirmaciji pravne države.

Želim da i dalje svi zajedno, u sklopu svojih nadležnosti, surađujemo u pregovorima koji su započeli, kako bismo, vodeći računa o svojim vitalnim nacionalnim interesima, što kvalitetnije pripremili pristup Republici Hrvatskoj u punopravno članstvo Europske Unije", stoji u predsjednikovoj zahvali.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙