FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio ministra Baden Wuerttemberga Willija Staechelea

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je u ponedjeljak ministra za europske posloveBaden Wuerttemberga i supredsjedatelja Mješovite komisije Hrvatska -Baden Wuerttemberg Willija Staechelea, priopćeno je iz uredaPredsjednika.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je u ponedjeljak ministra za europske poslove Baden Wuerttemberga i supredsjedatelja Mješovite komisije Hrvatska - Baden Wuerttemberg Willija Staechelea, priopćeno je iz ureda Predsjednika.

U priopćenju se navodi kako se razgovaralo o jačanju gospodarske suradnje Hrvatske i pokrajine Baden Wuerttemberg, pri čemu je ministar Staechele naglasio kako će turizam biti jedna od glavnih tema iduće sjednice mješovite komisije.

Predsjednik Mesić je, prema priopćenju, rekao kako Hrvatska radi na postizanju europskih standarda na svim područjima života, istaknuvši da je, kad je riječ o ulaganjima u gospodarstvo, Hrvatska najvećim dijelom izgradila svoju prometnu infrastrukturu, radi na reformi zemljišnih knjiga, ali i na poboljšanju cjelokupnog poslovnog okruženja.

Ministar Staechele je također izrazio punu podršku naporima Hrvatske za članstvom u Europskoj uniji, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙