FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Voditelj OESS-a u Hrvatskoj kod zagrebačkog gradonačelnika

ZAGREB, 5. listopada 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik MilanBandić primio je danas u nastupni posjet voditelja Misije Organizacijeza europsku sigurnost i suradnju u Hrvatskoj, Jorgea Fuentesa Monzonis- Vilallongu.
ZAGREB, 5. listopada 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u nastupni posjet voditelja Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju u Hrvatskoj, Jorgea Fuentesa Monzonis - Vilallongu.

U ozračju odluke Europske unije o početku pristupnih pregovora s Hrvatskom visoki je gost u nastupnom posjetu iskazao otvorenost Misije OESS-a za suradnju s glavnim gradom Republike Hrvatske, posebno u prilagodbi standardima EU-a, priopćeno je iz gradske Službe za informiranje i odnose s građanima.

Gradonačelnik Bandić izrazio je spremnost grada Zagreba da u suradnji s OESS-om provede programe u najkraćem mogućem roku, poglavito one koji se odnose na izobrazbu medija, promicanje ljudskih prava i razvoj civilnog društva.

Na kraju susreta veleposlanik Jorge Fuentes Monzonis-Vilallonga pozvao je gradonačelnika Bandića da posjeti Misiju OESS-a, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙