FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Yoko Ono nastupa povodom 25. obljetnice Lennonove smrti

TOKIO, 4. listopada 2005. (Hina/AFP) - Yoko Ono, japanska udovica JohnaLennona, najavila je u utorak povratak na scenu sljedećeg vikenda uTokiju na koncertu u čast člana Beatlesa ubijenog prije 25 godina uNew Yorku.
TOKIO, 4. listopada 2005. (Hina/AFP) - Yoko Ono, japanska udovica Johna Lennona, najavila je u utorak povratak na scenu sljedećeg vikenda u Tokiju na koncertu u čast člana Beatlesa ubijenog prije 25 godina u New Yorku.

Yoko Ono (72) pjevat će prvi put sama pjesme četvorke iz Liverpoola, uz pratnju japanskih glazbenika, u legendarnoj dvorani Budokan, u središtu glavnog grada, u petak.

Na konferenciji za novinare rekla je da joj je "neugodno ali da je jako uzbuđena" idejom da nastupi u Budokanu, "posebnoj" dvorani budući da su ondje prvi put nastupili Beatlesi u Japanu 1966. godine.

"Imam osjećaj da je njegov duh još ondje, u Budokanu", povjerila je bivša tokijska avangardna umjetnica, priznatija u inozemstvu nego kod kuće, kojoj će to biti tek peti koncert u karijeri u Japanu.

Prihod od koncerta koji će okupiti 13 japanskih glazbenih skupina pripast će siročadi iz Afrike i Azije, a među njima žrtvama tsunamija od 26. prosinca 2004. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙