FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinu Slobodana Miloševića zbog neplaćanja isključena struja

BEOGRAD,3. listopada(Hina) - U požarevačkoj kući Marka Miloševića, sinahaaškog optuženika Slobodana Miloševića i Mirjane Marković, uponedjeljak prije podne isključena je struja, zbog neplaćenih računa uiznosu od oko 440 tisuća dinara, odnosno oko pet tisuća eura.
BEOGRAD,3. listopada(Hina) - U požarevačkoj kući Marka Miloševića, sina haaškog optuženika Slobodana Miloševića i Mirjane Marković, u ponedjeljak prije podne isključena je struja, zbog neplaćenih računa u iznosu od oko 440 tisuća dinara, odnosno oko pet tisuća eura.

Polovinom kolovoza oko deset tisuća eura, uplatila je Socijalistička partija Srbije, čime je plaćen dio duga za struju u kući Marka Miloševića, te dugovanje za struju u kući njegove majke Mirjana Marković.

Obitelj Milošević-Marković u Požarevcu ima dvije obiteljske kuće.

Mirjana Marković i njen sin Marko Milošević nalaze se navodno u Rusiji. On je zemlju napustio odmah nakon što je Slobodan Milošević izgubio izbore za predsjednika tadašnje SR Jugoslavije u listopadu 2000. godine, dok je Mirjana Marković otišla iz Srbije u veljači 2003. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙