FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski film nagrađen u Pečuhu

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Film "Ta divna splitska noć",redatelja i scenarista Arsena Antona Ostojića u produkciji Alka filma,nagrađen je Nagradom publike na Međunarodnom filmskom festivalu, kojise održao od 28. rujna do 2. listopada u madžarskom gradu Pečuhu,izvijestio je u ponedjeljak producent filma.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Film "Ta divna splitska noć", redatelja i scenarista Arsena Antona Ostojića u produkciji Alka filma, nagrađen je Nagradom publike na Međunarodnom filmskom festivalu, koji se održao od 28. rujna do 2. listopada u madžarskom gradu Pečuhu, izvijestio je u ponedjeljak producent filma.

Nagradu redatelju uručio je pečuški gradonačelnik Laslo Toller, a na festivalu je sudjelovalo 25 filmova iz dvanaestak zemalja središnje i istočne Europe.

Češki film "Prvaci" redatelja Mareka Najbrta osvojio je Grand Prix, nagrada za najbolju mušku ulogu pripala je Bogdanu Zsoltu iz madžarskog filma "Dallas pashamende" Roberta Pejoa, a nagrada za najbolju žensku ulogu Mirjani Karanović za bosanko-hrvatsku koprodukciju "Go West" Ahmeta Imamovića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙