FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suradnja Hrvatske i Austrije na području malog gospodarstva

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - U sklopu "Dana Hrvatske", koji ćese sutra održati na Jesenskom sajmu u Grazu, državna tajnica zapoduzetništvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva TajanaKesić - Šapić potpisat će Pismo namjere s ministrom za gospodarstvo iEuropu u Vladi pokrajine Štajerske Geraldom Schoepferom.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - U sklopu "Dana Hrvatske", koji će se sutra održati na Jesenskom sajmu u Grazu, državna tajnica za poduzetništvo u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tajana Kesić - Šapić potpisat će Pismo namjere s ministrom za gospodarstvo i Europu u Vladi pokrajine Štajerske Geraldom Schoepferom.

Time će obje strane iskazati spremnost za jačanje i poticanje partnerstva i suradnje na projektima značajnim za razvoj obrta, malog i srednjeg poduzetništva, navode iz Ministarstva gospodarstva.

Riječ je o provedbi zajedničkih gospodarskih događanja, poput kooperacijske burze ili pojačanih nastupa na sajmovima, zatim zajedničkom sudjelovanju u gospodarskim projektima EU, pružanja uzajamnih informacija o trgovačkim i gospodarskim poduzećima te podacima o slobodnim zonama u Hrvatskoj itd.

Državna tajnica Kesić-Šapić će sudionicima skupa predstaviti i poticajne mjere za razvoj malog i srednjeg poduzetništva te ulagačke klime u Hrvatskoj.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙