FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Komisija Hrvatska - Baden Wurttemberg o razvoju malog poduzetništva

ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Poticajne mjere za razvoj malog isrednjeg poduzetništva te internacionalizacija hrvatskih industrijskihklastera bile su među glavnim temama današnjeg sastanka članovaMješovite komisije Hrvatska - Baden Wurttemberg s dužnosnicimaMinistarstva vanjskih poslova i europskih integracija i Ministarstvagospodarstva, rada i poduzetništva.
ZAGREB, 3. listopada 2005. (Hina) - Poticajne mjere za razvoj malog i srednjeg poduzetništva te internacionalizacija hrvatskih industrijskih klastera bile su među glavnim temama današnjeg sastanka članova Mješovite komisije Hrvatska - Baden Wurttemberg s dužnosnicima Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija i Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva.

Kako je priopćeno iz Ministarstva gospodarstva, državna tajnica Tajana Kesić - Šapić predstavila je poticajne mjere za razvoj malog i srednjeg poduzetništva te ulagačke klime u Hrvatskoj.

Posebno je istaknula suradnju s Njemačkim društvom za tehničku pomoć koje Hrvatskoj pomaže u razvoju industrijskih klastera i edukaciji klaster menadžmenta.

Također je zamolila za pomoć u prenošenju znanja i iskustava, obzirom da su u Baden Wurttembergu male i srednje tvrtke glavni pokretač gospodarskog razvoja.

Mješovita komisija Hrvatska-Baden Wurttemberg osnovana je u ožujku ove godine. Prva radna sjednica trebala bi se održati početkom prosinca u Stuttgartu, nakon čega bi u proljeće 2006. uslijedilo organiziranje jedinstvenog predstavljanja Hrvatske u području gospodarstva, turizma i kulture u Baden Wurttmebergu.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙