FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU zagrebačka: U tijeku provjere alibija i vozila

ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Policija provjerava određeni brojoperativno zanimljivih osoba radi utvrđivanja njihovog alibija uvrijeme izvršenja današnje oružane pljačke Finine poslovnice uZvonimirovoj ulici, izjavio je večeras za HTV načelnik Ureda načelnikazagrebačke Policijske uprave Krunoslav Borovec.
ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Policija provjerava određeni broj operativno zanimljivih osoba radi utvrđivanja njihovog alibija u vrijeme izvršenja današnje oružane pljačke Finine poslovnice u Zvonimirovoj ulici, izjavio je večeras za HTV načelnik Ureda načelnika zagrebačke Policijske uprave Krunoslav Borovec.

Naglasio je da je također na blokadnim točkama u gradu i na izlazima iz grada provjerama obuhvaćen određeni broj osoba, a u tijeku su i provjere automobila koje su počinitelji koristili tijekom bijega.

Policija očekuje da će sve te aktivnosti dati nove i korisne podatke o otkrivanju počinitelja, rekao je Borovec.

U oružanoj pljački poslovnice Fine, u Zvonimirovoj ulici, koja se dogodila poslijepodne oko 14,50 sati, ubijen je zaštitar Drago Renar (56), a njegov kolega Stipo Mušan (43) teško je ranjen. Obojica su zaposlenici tvrtke Sokol Marić.

Teško ranjeni Stipo Mušan večeras oko 23 sata i dalje je bio u operacijskoj dvorani Traumatološke bolnice gdje se liječnici bore za njegov život, doznaje se neslužbeno u toj bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙