FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Socijalemokratski forum žena SDP-a i B.a.B.e. prosvjeduju zbog ne suspendiranja Božice Cvjetko

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Nezadovoljni odlukomDržavnoodvjetničkog vijeća da nakon pokretanja stegovnog postupka nesuspendira zamjenicu glavnog državnog odvjetnika Božicu Cvjetko,osumnjičenu za zataškavanje zlostavljanja u aferi Brezovica, danas suprosvjedovali Socijaldemokratski forum žena SDP-a i Udruga B.a.B.e.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Nezadovoljni odlukom Državnoodvjetničkog vijeća da nakon pokretanja stegovnog postupka ne suspendira zamjenicu glavnog državnog odvjetnika Božicu Cvjetko, osumnjičenu za zataškavanje zlostavljanja u aferi Brezovica, danas su prosvjedovali Socijaldemokratski forum žena SDP-a i Udruga B.a.B.e.

Socijaldemokratski forum žena SDP-a smatra kako Božica Cvjetko zaslužuje i kazneno sankcioniranje, dok njeno zadržavanje na dužnosti tijekom stegovnog postupka ocjenjuju sramotnim.

Udruga B.a.B.e. odluku da se Božica Cvjetko ne suspendira smatra vrhuncem farse u kojoj već predugo živimo. "U normalnom društvu i državi Božica Cvjetko napisala bi ostavku sama, a ne bi čekala da je jednako nemoralne kolegice i kolege štite", stoji u priopćenju udruge B.a.B.e.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙