FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavom "Doslovno" počinju Dani francuske drame i kazališta

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Pariška kazališna skupina "Dos a deux"izvest će 5. listopada u Zagrebačkom kazalištu lutaka predstavu"Doslovno" (Aux pieds de la lettre) u režiji Artura Ribeiroa i AndreaCurtia.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Pariška kazališna skupina "Dos a deux" izvest će 5. listopada u Zagrebačkom kazalištu lutaka predstavu "Doslovno" (Aux pieds de la lettre) u režiji Artura Ribeiroa i Andrea Curtia.

Predstava "Doslovno" nastala je 2001./2002. u kazalištu jedne psihijatrijske ustanove u Francuskoj, nakon dvoipolgodišnjeg istraživanja na temu zatvaranja i ludila. Odigrana je 250 puta diljem svijeta u okviru međunarodnih turneja pariške kazališne skupine, a bit će u Zagrebu izvedena u sklopu Dana francuske drame i kazališta, koje priređuju Francuski institut i Hrvatski centar ITI.

U sklopu Dana francuske drame i kazališta 4. studenoga bit će prikazan film "Dva putovanja Jacquesa Lecoqa" na Akademiji dramskih umjetnosti, zatim 5. studenoga predstavljena "Antologija novije francuske drame" u Hrvatskom centru ITI te predstava "Marš" Bernard-Marie Kolte'sa u režiji Ivice Buljana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙