FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 10. rujna 2005.(Hina) - Pregled viejsti iz Hrvatske do 4,30sati
ZAGREB, 10. rujna 2005.(Hina) - Pregled viejsti iz Hrvatske do 4,30 sati

ZAGREB - Vladin glasnogovornik Ratko Maček ocijenio je jučer da izjava glavne haške tužiteljice Carle del Ponte EUobserveru potvrđuje vjerodostojnost hrvatske Vlade. "Izjava Carle del Ponte potvrđuje da Hrvatska u potpunosti surađuje s Haaškim sudom, ali i da Hrvatska u cijelosti ispunjava točke iz Akcijskog plana", rekao je Maček novinarima u Banskim dvorima. Carla del Ponte rekla je u intervjuu za EUobserver kako ne očekuje da će Hrvatska prije početka pregovora s EU-om izručiti generala Antu Gotovinu Haškom sudu, ali očekuje da će u vezi s tim napraviti "korak naprijed".

OSIJEK- Predstavom, komedijom "Cyrano de Bergerac" Edmonda Rostanda u režiji Zlatka Svibena, sinoć su počeli "Dani otvorenog kazališta" koji se u Osijeku održavaju od 1975., a ujedno je označen početak 99. kazališne sezone. Poznati "Dani otvorenog kazališta" ili " U kazalište bez ulaznica" jedina je takva priredba u Hrvatskoj. Dani otvorenog kazališta traju do 16. rujna.

VINKOVCI - Svečanim otvorenjem Folklornih večeri u Vinkovcima su sinoć počele 40. vinkovačke jeseni. Na Vinkovačkim jesenima koje se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Vlade Ive Sanadera održavaju od 9. do 18. rujna održat će se 80-ak folklornih, kulturnih, gospodarskih, športskih i drugih priredaba.

RIJEKA - Izložba "Nikola Tesla" riječkog umjetnika Željka Kranjčevića Wintera otvorena je sinoć u galeriji O.K. Multimedijalnog centra u klubu "Palach" u Rijeci. Izložena je dokumentacija akcije "THNHT 1999. - Tesla Nikola na hitnom traktu", kojom se željelo vratiti miniranu skulpturu N. Tesle, rad Frana Kršinića, u Gospić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙