FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić uručio vjerodajnice novim veleposlanicima

ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićuručio je u petak vjerodajnice novim hrvatskim veleposlanicima -Davoru Božinoviću, veleposlaniku pri Sjevernoatlantskom savezu uBruxellesu, Veseli Mrđen Korać, veleposlanici u Kanadi, te AleksandruHeini, veleposlaniku u Kraljevini Danskoj, priopćeno je iz UredaPredsjednika.
ZAGREB, 30. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić uručio je u petak vjerodajnice novim hrvatskim veleposlanicima - Davoru Božinoviću, veleposlaniku pri Sjevernoatlantskom savezu u Bruxellesu, Veseli Mrđen Korać, veleposlanici u Kanadi, te Aleksandru Heini, veleposlaniku u Kraljevini Danskoj, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Predsjednik Mesić istaknuo je važnost nastavka izgradnje dobrih bilateralnih odnosa kako s Kanadom, tako i s Danskom, naglasivši važnost jačanja gospodarskih odnosa, te privlačenja kapitala u proizvodne procese, priopćeno je.

Kada je riječ o NATO-u, Mesić je također naglasio važnost i potrebu nastavka rada u procesu priključenja Sjevernoatlantskom savezu, zaključuje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙