FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatvorena birališta na referendumu o nacionalnoj pomirbi u Alžiru

ALŽIR-referendumZatvorena birališta na referendumu o nacionalnoj pomirbi u AlžiruALŽIR, 29. rujna 2005. (Hina/AFP) - Birališta na referendumu onacionalnoj pomirbi u Alžiru zatvorena su u četvrtak u 20.00 sati pomjesnom vremenu i počelo je prebrojavanje glasova, priopćila je javnatelevizija.
ALŽIR, 29. rujna 2005. (Hina/AFP) - Birališta na referendumu o nacionalnoj pomirbi u Alžiru zatvorena su u četvrtak u 20.00 sati po mjesnom vremenu i počelo je prebrojavanje glasova, priopćila je javna televizija.

Nakon zatvaranja birališta nisu bili poznati nikakvi službeni podatci o odazivu birača koji je u 17.00 sati po mjesnom vremenu bio 65,15 posto, prema posljednjem izvješću ministarstva unutarnjih poslova.

Rezultati glasovanja trebali bi se objaviti u petak, na konferenciji za tisak koju je sazvao ministar unutarnjih poslova Nuredin Yazid Zerhuni.

Više od 18.300.000 birača trebalo se očitovati o prijedlogu predsjedničke "Povelje za mir i nacionalnu pomirbu" kojom bi se trebali završiti sukobi u kojima je od 1992. u Alžiru poginulo 150.000 ljudi, a više tisuća ih je nestalo, prema službenim podatcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙