FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 29. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

PARIZ/ZAGREB, - Hrvatska teniska reprezentacija u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa iduće godine gostovat će u Austriji. Hrvatska je na današnjem ždrijebu u Parizu bila postavljena uz Slovačku za prvog nositelja, Španjolska je bila treći, Rusija četvrti, Australija peti, Francuska šesti, Argentina sedmi, a SAD osmi nositelj.

U ostalim susretima prvog kola sastaju se s Njemačka - Francuska, Nizozemska - Rusija, Argentina - Švedska, Bjelorusija - Španjolska, Švicarska - Australija, SAD - Rumunjska, te Čile - Slovačka.

Prvo kolo je na rasporedu od 10. do 12. veljače, četvrtfinale se igra u travnju (7-9), polufinale i play-off je u rujnu (22-24), a finale je na rasporedu od 1. do 3. prosonca 2006. godine.

ZAGREB - Hrvatski jedriličar Mate Arapov zauzeo je peto mjesto na Svjetskom prvenstvu klase "laser" koje je održano u brazilskoj Fortalezi. Zlato je osvojio domaći natjecatelj Robert Scheidt, ispred Argentinca Diega Romera i Novozelanđanina Andrewa Murdocha. Ostali hrvatski jedriličari ostvarili su skromne rezultate u konačnici: Milan Vujasinović bio je 22., Luka Radelić 25., Tonči Stipanović 45., Aron Lolić 59., Tonko Kuzmanić 75. i Daniel Mihelić 92.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙