FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 8. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

RIM - Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija u posljednjem je , 5. kolu skupine A Europskog prvenstva u Rimu svladala Ukrajinu sa 3-0 (25-21, 25-21, 25-21). Hrvatska je natjecanje u skupini završila na četvrtom mjestu s dvije pobjede i tri poraza, što im je na kraju donijelo osmo mjesto na EP.

NEW YORK - Hrvatski tenisač Marin Čilić, drugi nositelj juniorskog turnira US Opena, plasirao se u četvrtfinale 7-6 (5), 6-4 pobjedom protiv Rusa Jevgenija Kirilova. U četvrtfinalu Čilić će igrati protiv pobjednika dvoboja između Francuza Jeremyja Chardyja i Japanca Keija Nishikorija.

ZAGREB - Povodom izgreda i divljanja hrvatskih navijača na kvalifikacijskoj utakmici Malte i Hrvatske za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2006., predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su pismo isprike Olimpijskom odboru Malte. Čelnici HOO-a malteškim su kolegama izrazili žaljenje zbog nereda na utakmici reprezentacija Malte i Hrvatske, oštro osudivši "divljačko i vandalsko ponašanje hrvatskih navijača". U pismu se navodi kako izgredi doprinose rušenju ugleda hrvatskog sporta, ali i Hrvatske države u svijetu, a koji svakako nisu odraz pravih i istinskih navijača hrvatskih sportaša.

AURILLAC - Hrvatski biciklist Matija Kvasina, član slovenske Perutnine iz Ptuja, nakon osme etape utrke "Tour de l'Avenir" vožene oko Aurillaca u dužini od 159.5 kilometara popravio je svoj plasman za jedno mjesto, te se dva dana prije kraja nalazi na osmom mjestu ukupnog redoslijeda. Kvasina je u osmoj etapi zauzeo 14. mjesto sa 3:26 minuta zaostatka za pobjednikom, Britancem Bradleyem Wigginsom, te u ukupnom redoslijedu drži osmu poziciju sa 1:27 minuta iza vodećeg Danca Larsa Baka. Drugi hrvatski vozač, Tomislav Dančulović, u osmoj je etapi bio 60. sa 9:22 minute iza Wigginsa, te je ukupno 29. sa 12:20 minuta zaostatka za Bakom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙