FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.

CRIKVENICA - U srijedu prijepodne hrvatska košarkaška reprezentacija otputovala je za Ljubljanu odakle će nastaviti za Podgoricu, na poprište Europskog prvenstva koje započinje u petak, 16. rujna. Igrači i vodstvo stručnog stožera zadnje dane priprema proveli su u Hotelu "Marina" u Selcu.

Nalazimo se u dobrom psihofizičkom stanju, nakon 45 dana priprema i deset utakmica s kvalitetnim suparnicima. Izborit ćemo kvalitetan plasman na Europskom prvenstvu u Srbiji i Crnoj Gori, premda očekujemo iznimno težak turnir, rekao je Spahija.

MOSKVA - Drugoga dana Svjetskog prvenstva klase "Finn" u Moskvi hrvatski jedriličari su bili izvrsni, no zbog nedostatka vjetra na jezeru Pestovo nije jedrila druga kvalifikacijska skupina pa službenih rezultata zasad nije bilo. Ipak, po jugozapadnjaku jedva od pet čvorova organizatori su pustili na regatno polje "žutu skupinu" u kojoj su Marin Mišura i junior Ivan Kljaković-Gašpić. Mišura je nakon loših rezultata prvoga dana u 3. plovu bio odličan drugi iza superiornog Engleza Bena Ainsliea, a Kljaković-Gašpić "Bambi" je na cilj stigao 15., pa i nadalje vodi u konkurenciji juniora. Bila je to regata na granici regularnosti, a prema riječima trenera Tončija Antunovića, u jednom su se trenutku svi jedriličari podignuli i "pumpali", što je zabranjeno pravilima, ali su suci bili blagonakloni. Treći hrvatski jedriličar Emil Tomašević starta u drugoj skupini.

VARŠAVA - Talijan Daniele Bennati (Lampre) pobjednik je druge etape biciklističke utrke po Poljskoj, koja se boduje u Pro Tour seriji, dok je hrvatski biciklist Vladimir Miholjević (Liquigas-Bianchi) osvojio 89. mjesto. Bennati je 226,5 kilometara dugačku dionicu od Tczewomina do Olsztynoma, prošao za 5:54.37 sati. Drugi je bio njegov sunarodnjak Luca Paolini, dok je treće mjesto pripalo još jednom Talijanu, Francescu Chicchiu. U ukupnom poretku vodi Paolini sa dvije sekunde prednosti pred Australcem Badenom Cookeom i Talijanom Bennatiem. Miholjević se nalazi na 66. mjestu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙