FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

MONTMORILLON - Hrvatski biciklist Matija Kvasina, član slovenske momčadi Perutnina iz Ptuja nalazi se na devetom mjestu ukupnog redoslijeda nakon pet etapa ugledne utrke za vozače mlađe od 25 godina "Tour de l'Avenir", popularnog "Malog Tour de Francea".

Kvasina je u petoj etapi, 22.5 kilometra dugačkom kronometru od Leignes-sur-Fontainea do Montmorillona zauzeo 16. mjesto sa 1:22 minuta zaostatka za pobjednikom, Nijemcem Christianom Muellerom (CSC). U ukupnom redoslijedu vodi Danas Lars Bak (CSC), dok deveti Kvasina zaostaje 1:27 minuta. Drugi hrvatski vozač na "Tour de l'Aveniru", Tomislav Dančulović, također član Perutnine, je u petoj etapi bio 34. sa 1:59 minuta zaostatka za Muellerom, te je ukupno 24. sa 5:57 minuta iza Baka.

GIFU - Poljski Poznan bit će domaćin Svjetskog prvenstva 2009., odlučeno je na kongresu Međunarodne veslačke federacije (FISA) u japanskom Ogakiju. Protukandidat Poznanu bio je nizozemski Amsterdam. Svjetsko prvenstvo za veslače do 23 godine starosti 2008. ugostit će njemački Brandenburg, a juniorsko SP 2009. održat će se u francuskom Brive la Gaillardu. Za predsjednika Fise ponovno je izabran švicarski odvjetnik Denis Oswald, kojemu je to peti uzastopni mandat. Oswald je na čelu Fise od 1989.

NEW YORK - Najbolji biciklist u povijesti Amerikanac Lance Armstrong odlučio je s pola milijuna dolara pomoći žrtvama uragana Katrina. Uragan je prije tjedan dana izazvao poplavu biblijskih razmjera na američkom jugu, a najteže je stradao New Orleans. Novac namijenjen žrtvama uragana dolazi iz Armstrongove zaklade za pomoć oboljelima od raka, i bit će u prvom redu namijenjen ljudima koji se bore s tom teškom bolešću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙