FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Diciplinska komisija Fife kaznila je Hrvatski nogometni savez sa 55.000 švicarskih franaka zbog divljanja hrvatskih navijača na kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo Malta - Hrvatska odigranoj 7. rujna u La Valletti. Osim HNS-a, kažnjen je i Malteški nogometni savez i to sa 13.000 švicarskih franaka zbog neadkvatnog osiguranja utakmice. HNS se vjerojatno neće žaliti na visinu kazne, rekao je glasnogovornik HNS-a Ivan Rotim.

Disciplinska komisija Fife kaznila je i Švicarski nogometni savez i to sa 50.000 franaka zbog ulaska pet gledatelja na teren tijekom dvoboja protiv Izraela u Baselu 3. rujna. Hrvatski i Švicarski savez također su upozoreni da će, u slučaju ponavljanja navijačkih nereda, kazne biti mnogo oštrije od upravo izrečenih.

SPLIT - Poglavarstvo Grada Splita na današnjoj sjednici donijelo je doluku da se dodijeli medalja Grada Splita izborniku i igračima Hrvatske teniske reprezentacije Nikoli Piliću, Ivanu Ljubičić i Mariju Ančiću. Za pobjedu u poluzavršnici Davis kupa, ulazak u završnicu i ukupan športski doprinos hrvatrskom športu.

"Njihova pobjeda u poluzavršnici Davis kupa nije samo izniman sportski rezultat, nego je i za grad Split izuzetno dostignuće koje promovira grad i pobuđuje njegov spotski duh. Dužni smo odati priznanje i nagraditi trud na ovaj način", kazao je gradonačelnik Zvonimir Puljić.

BANGKOK - Hrvatski tenisač Roko Karanušić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Bangkoku. Pobijedio ga je njemački kvalifikant Denis Gremelmayr sa 6-2, 7-5.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙