FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

NEW YORK - Hrvatska tenisačica Ivana Lisjak plasirala se u 3. kolo posljednjeg "Grand Slam" turnira sezone, US Opena koji se igra u New Yorku. Lisjak je u dvoboju 2. kola sa 7-5, 6-1 svladala Ruskinju Jekaterinu Bičkovu, koja je u 1. kolu izbacila prošlogodišnju pobjednicu Svetlanu Kuznjecovu. U 3. kolu će Lisjak, inače 189. igračica svijeta koja je nastup u glavnom turniru izborila kroz kvalifikacije, igrati protiv 26. nositeljice, Čehinje Nicole Vaidisove.

NEW YORK - Hrvatski Davis Cup reprezentativci Mario Ančić i Ivan Ljubičić uspješno su započeli svoj nastup na turniru parova na posljednjem teniskom "Grand Slamu" sezone, US Openu u New Yorku. Osvajači bronce iz Atene u dvoboju 1. kola su sa 6-2, 7-6 (0) svladali Čehe Davida Skocha i Radeka Štepaneka. U 2. kolu će igrati protiv pobjednika susreta između sedmih nositelja Indijca Mahesha Bhupatija i Čeha Martina Damma, te Francuza Gaela Monfilsa i Cyrila Saulniera.

ZAGREB - U nazočnosti svih igrača, članova stručnog stožera i čelnika Hrvatskog košarkaškog saveza (HKS) u Zagrebu je potpisan ugovor između INA-e i HKS-a kojim najveća hrvatska naftna kompanija postaje "zlatni sponzor" HKS-a. Ugovor su potpisali predsjednik HKS-a Danko Radić i direktor Sektora korporativnih komunikacija INA-e Tomislav Štengl, a prema njihovim riječima, vrijedit će godinu dana uz opciju produženja, dok je vrijednost ugovora poslovna tajna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙