FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Miš - slijepi putnik odgodio let

MANILA, 28. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Jedan je miš uznemirio posadui 250 putnika zrakoplova koji su 13 sati čekali u zračnoj luci da seuhvati mali glodavac.
MANILA, 28. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Jedan je miš uznemirio posadu i 250 putnika zrakoplova koji su 13 sati čekali u zračnoj luci da se uhvati mali glodavac.

Zrakoplov tvrtke Qatar Airways pripremao se poletjeti iz Manile kada je član posade ugledao miša kako trčkara prolazom između sjedala u ekonomskoj klasi, objavio je jedan filipinski dnevni list, pozivajući se na dužnosnike zračne luke.

Kapetan zrakoplova naredio je putnicima da se iskrcaju dok tehničko osoblje ne uhvate miša. No, mali se glodavac usprkos raskuživanju zrakoplova dimom nikako nije pojavljivao. Posada i tehničko osoblje zračne luke na kraju su odustali od potrage za njim, pa je zrakoplov s 13 sati zakašnjenja ipak poletio, po svoj prilici s malim slijepim putnikom u njemu.

Jedan od službenika zračne luke u Manili izjavio je da su jednom prilikom imali incident sa žoharom, ali da je ovo prvi put kako imaju posla s mišem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙