FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen novi program HRT-a

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska radiotelevizija (HRT)predstavila je večeras glavne odrednice novog programa kojim, kako jeistaknuto, i dalje kane ostati prvi na televizijskoj sceni.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Hrvatska radiotelevizija (HRT) predstavila je večeras glavne odrednice novog programa kojim, kako je istaknuto, i dalje kane ostati prvi na televizijskoj sceni.

"Lani smo obećali da ćemo biti prvi, pokazali smo razloge zašto smo prvi i nadam se da ćemo prvi ostati", rekao je glavni ravnatelj HRT-a Mirko Galić. Izrazio je nadu da će u novom programu svaki gledatelj pronaći nešto za sebe.

Po podatcima HRT-a, među 500 najgledanijih emisija u protekloj godini čak 70 posto emitirao je HRT, koji redovito gleda gotovo 55 posto aktivnih gledatelja.

U HRT-ovu Studiju 10 prikazani su isječci novih i starih emisija iz informativnog, dokumentarnog, znanstvenog, zabavnog, dječjeg, športskog i filmskog programa. U informativnom dijelu promijenjen je regionalni program koji će biti spoj Hrvatske danas i županijskih panorama.

Planirane su i neke nove emisije, poput "Vijesti iz znanosti", TV dvoboja "Puni krug" Dubravka Merlića, magazina "Nedjeljom popodne", "Europskog magazina" i "Potrošačkog koda".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙