FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 13 sati

ZAGREB, 28. kolovoza 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do13 sati:
ZAGREB, 28. kolovoza 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 13 sati:

SAITAMA - Hrvatski borac Mirko Filipović nije uspio postati novi svjetski prvak u Ultimate fightu. "Cro Cop" je u Saitama Areni u predgrađu Tokija izgubio nakon tri runde i ukupno 20 minuta borbe jednoglasnom odlukom sudaca od dosadašnjeg vladara PRIDE-a Rusa Fjodora Jemjeljanjenka.

MADRID - Na otvaranju nove sezone povratnik u Primeru, Alaves uspio je zaustaviti sve napade Barcelone i na svom Mendizorrozu iščupati bod protiv španjolskog nogometnog prvaka (0:0). Junak utakmice bio je vratar Alavesa, Argentinac Roberto Bonano, inače bivša jedinica Barcelone. Bonano je radio čudo i doslovno tjerao u očaj Samuela Eto'oa, Ludovica Giulya, Larssona i Ronaldinha. Bonano je na vratima katalonskog velikana proveo dvije godine (2001-03), jednu sezonu bio u Murciji, a potom je preselio u Alaves. Karijeru je započeo u Rosariu, a branio je i za River Plate i argentinsku reprezentaciju.

RIM - Prvi strijelac talijanskog nogometnog prvenstva prošle sezone, Cristiano Lucarelli želi napustiti redove Livorna i karijeru nastaviti u engleskom premierligašu Tottenhamu. Do konca prijelaznog roka preostala su još tri dana i Lucarelli je zatražio hitan razgovor s predsjednikom kluba, Aldom Spinelliem. Za njegove usluge Tottenham je spreman platiti četiri milijuna eura odštete.

PORTO - Branič portugalskog nogometnog prvoligaša Porta, Nuno Valente (30) sve je bliže prelasku u redove engleskog premierligaša Evertona. Portugalski reprezentativac se trenutačno nalazi u Londonu gdje će, ukoliko prođe liječnički pregled, potpisati ugovor za momčad koju vodi David Moyes.

LISABON - U dvoboju drugog kola portugalskog nogometnog prvenstva Benfica je poražena u Lisabonu od Gil Vicentea 0:2. Strijelci za goste bili su Manuel Antonio (66) i Anderson (autogol - 84). Domaćin je imao nekoliko izglednih prilika, a Simao Sabrosa nije realizirao jedanaesterac. Benfica tako nakon dva kola ima tek jedan bod, onaj osvojen na otvaranju sezone na gostovanju protiv Academice. Momčad sa stadiona Luz u dva kola nije postigla niti jedna pogodak. Nakon dva kola u vodstvu su Porto i Gil Vicente sa po šest bodova.

NEW HAVEN - U finalu ATP teniskog turnira u New Havenu igrat će Španjolac Feliciano Lopez i Amerikanac James Blake. Lopez je u polufinalu pobijedio sunarodnjaka Davida Ferrera 4-6, 6-3, 6-2, dok je Blake bio bolji od Rumunja Victora Hanescua 7-6 (4), 6-7 (3/7), 6-1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙