FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dovršena izgradnja zatvorenog bazena u Orahovici

OSIJEK,23. rujna 2005.(Hina) - Osječki Crveni križ izvijestio je danasda je dovršena izgradnja zatvorenog bazena u odmaralištu toga društvau Orahovici, te da će na otvorenju objekta u ponedjeljak, 26. rujna,uz brojne uzvanike biti i predsjednik RH Stjepan Mesić.
OSIJEK,23. rujna 2005.(Hina) - Osječki Crveni križ izvijestio je danas da je dovršena izgradnja zatvorenog bazena u odmaralištu toga društva u Orahovici, te da će na otvorenju objekta u ponedjeljak, 26. rujna, uz brojne uzvanike biti i predsjednik RH Stjepan Mesić.

Na sjednici Gradskog odbora toga društva njegov ravnatelj Marko Đukić kazao je kako je riječ o investiciji vrijednoj oko 15 milijuna kuna, čiju su realizaciju, uz osječki Crveni križ, novčano potpomogli Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Osječko-baranjska i Virovitičko-podravska županija, Grad Osijek, Hrvatski Crveni križ (HCK) i javna poduzeća. Dodao je kako se na bazenu već započelo s tečajevima plivanja.

Zahvalivši svima koji su pridonijeli izgradnji objekta, predsjednik HCK Jadranko Crnić ocijenio je da je osječki Crveni križ među najboljima u Hrvatskoj jer pokreće velik broj kvalitetnih inicijativa.

Osječki gradonačelnik Anto Đapić na sjednici je prihvatio pokroviteljstvo nad akcijama i priredbama Crvenoga križa, istaknuvši kako ta organizacija ima širok raspon aktivnosti u humanitarnom djelovanju, koje su već generacijama poznate građanima Osijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙