FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Započela dvodnevna Europska konferencija o zdravstvenoj zaštiti

ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Europska konferencija o kvalitetizdravstvene zaštite na kojoj se okupilo pedesetak vodećih europskih ihrvatskih stručnjaka iz toga područja započela je danas u Hrvatskomliječničkom zboru.
ZAGREB, 23. rujna 2005. (Hina) - Europska konferencija o kvaliteti zdravstvene zaštite na kojoj se okupilo pedesetak vodećih europskih i hrvatskih stručnjaka iz toga područja započela je danas u Hrvatskom liječničkom zboru.

Tijekom dvodnevne konferencije govorit će se o poboljšanju kvalitete u zdravstvenoj zaštiti iz europske i svjetske perspektive, sigurnosti pacijenata i osposobljavanju pacijenata za sudjelovanje u osiguravanju skrbi visoke kvalitete, a bit će riječi i o "smjernicama temeljenima na dokazima, kakve su u nas načinjene za praćenje, vrednovanje i nadzor transfuzijskog liječenja".

Organizatori skupa su Hrvatsko društvo za poboljšanje kvalitete zdravstvene zaštite Hrvatskog liječničkog zbora i Europsko društvo za kvalitetu zdravstvene zaštite Europske konferencije.

Organizatori ocjenjuju program konferencije vrlo važnim za hrvatsko zdravstvo jer će vodeći europski stručnjaci govoriti o poboljšanju kvalitete svakodnevne zdravstvene skrbi uz primjenu odgovarajućih europskih normi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙