FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jacques Chirac izašao iz bolnice

PARIZ, 9. rujna 2005. (Hina/AP) - Francuski predsjednik Jacques Chiracizašao je u petak iz bolnice nakon jednotjedna liječenja stanja kojeliječnici opisuju kao vaskularni incident koji je doveo do poremećajavida.
PARIZ, 9. rujna 2005. (Hina/AP) - Francuski predsjednik Jacques Chirac izašao je u petak iz bolnice nakon jednotjedna liječenja stanja koje liječnici opisuju kao vaskularni incident koji je doveo do poremećaja vida.

Chirac je ispred bolnice Val de Grace kratko rekao da su mu liječnici savjetovali da na tjedan dana smanji aktivnost, ali nije objasnio što mu je.

"Osjećam se (...) veoma dobro", rekao je Chirac. "Počeo sam priželjkivati da izađem... Osobito u doba ručka", dodao je.

Prema Chiracovim riječima, liječnici su mu preporučili da "bude razuman" idući tjedan, a 72-godišnji francuski predsjednik rekao je kako će nastojati poslušati njihov savjet.

Chirac je hospitaliziran 2. rujna nakon što je pretrpio "manji vaskularni incident" koji mu je poremetio vid na jednom oku, rekli su liječnici.

Liječnici koji ne sudjeluju u Chiracovu liječenju kažu kako razlozi za to mogu biti razni, od pucanja žilice u mrežnici do moždanoga udara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙