FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Povjerenstvo za unajmljivanje stanova znanstvenicima na Borovju

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja išporta osnovalo je Povjerenstvo za davanje u najam stanova uzagrebačkom naselju Borovju osobama u suradničkim zvanjima,asistentima i višim asistentima, koje se obvezalo da će u najkraćemroku raspisati natječaj za unajmljivanje tih stanova.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa osnovalo je Povjerenstvo za davanje u najam stanova u zagrebačkom naselju Borovju osobama u suradničkim zvanjima, asistentima i višim asistentima, koje se obvezalo da će u najkraćem roku raspisati natječaj za unajmljivanje tih stanova.

U Ministarstvu kažu kako će stanove unajmljivati po broju bodova na konačnoj listi prvenstva, uzimajući u obzir zastupljenost osoba u suradničkim zvanjima asistenata i viših asistenata po pojedinim znanstvenim područjima.

Lista reda prvenstva utvrđivat će se u skladu sa znanstvenim i socijalnim kriterijima, s naglaskom na znanstvenima.

Kako se još uređuju pojedini stanovi, u Ministarstvu tvrde da još nije utvrđen točan broj stanova koji će biti na raspolaganju, no napominju da je riječ o dvadesetak stanova.

Natječaj za unajmljivanje stanova bit će objavljen u medijima i na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙