FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 21.00 sati

ZAGREB, 21. rujna 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do21.00 sati:
ZAGREB, 21. rujna 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21.00 sati:

ZAGREB - Rezultati susreta šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog Kupa: HAŠK - Dinamo 0:8, Hrvace - Hajduk 0:3, Ogulin - Varteks 2:3, Vodice - Osijek 0:5, Moslavina - Zagreb 1:0, Slavonija - Kamen Ingrad 1:3, Vinogradar - Pomorac 2:1, Vukovar '91 - Slaven Belupo 0:3, Čakovec - Inter 0:4, Zagorec - Hrvatski dragovoljac 0:3, Segesta - Belišće 1:0, Naftaš Ivanić - Šibenik 2:0

CALCUTTA - Hrvatska tenisačica Karolina Šprem upisala je pobjedu u prvom kolu WTA teniskog turnira u Calcutti. Šprem je porazila Australku Evie Dominikovic 6:4, 7:5

PEKING - Američka tenisačica Serena Williams poražena je u dvoboju drugog kola 478.000 eura vrijednog WTA teniskog turnira u Pekingu. Četvrtu nositeljicu je pobijedila 127. tenisačica svijeta, Kineskinja Tiantian Sun 6:2, 7:6 (7).

BERLIN - Vezni igrač njemačke nogometne reprezentacije i Bayern Munchena, Michael Ballack oporavio se od ozljede gležnja i započeo je normalno trenirati. Ballack je propustio posljednje tri utakmice bavarske momčadi - dvije u prvenstvu i jednu u Ligi prvaka. Nakon šest kola Bayern vodi u njemačkom prvenstvu s maksimalnih 18 bodova.

MADRID - Rus Mihail Ignjatijev osvojio je zlatnu medalju u utrci na kronometar biciklista do 23 godine na Svjetskom prvenstvu u Madridu. Rus je 37,9 kilometara dugačku stazu Casa de Campo, prošao za 47 minuta i 24 sekunde. Drugo mjesto pripalo je europskom prvaku, Ukrajincu Dimitru Grabovskom sa zaostatkom 34 sekunde, dok je treći bio Novozelanđanin Peter Latham (+0.37).

ATENA - Čelnici grčkog nogometnog prvoligaša Panathinaikosa raskinuli su ugovor s Angelosom Basinasom (29) i ovaj vezni igrač bez odštete može napustiti atenski klub. Basinasu su pokazana izlazna vrata kluba nakon izuzetno loših igara na otvaranju sezone. Pao nakon tri kola zauzima skromno 12. mjesto s dva osvojena boda i s tek jednim postignutim pogotkom.

RIM - Branič talijanskog nogometnog prvoligaša Messine, Marco Zanchi pao je na dopinškom testu nakon utakmice protiv Lazia, na otvaranju ove sezone. Zanchi je bio pozitivan na methilprednisolon, a ukoliko i drugi pregled pokaže tragove ove zabranjene supstance, Zanchia očekuje najmanje šest mjeseci suspenzije.

SOLUN - Izbornik mađarske nogometne reprezentacije, Lothar Matthaeus po svemu sudeći karijeru će nastaviti na klupi grčkog prvoligaša PAOK-a. "Dogovorili smo sve detalje ugovora i Matthaeus će početkom idućeg tjedna potpisati ugovor na dvije sezone," izjavio je vlasnik PAOK-a, Yiannis Goumenos. Prema pisanju grčkog tiska legenda njemačkog nogometa u Solunu će zarađivati 550.000 eura po sezoni. Matthaeusov ugovor s Mađarskim nogometnim savezom vrijedi do konca ove godine, no kako Mađari dvije utakmice prije kvalifikacija nemaju izgleda za plasman na SP u Njemačku, očekuje se kako čelnici Saveza neće raditi nikakvih problema oko raskida ugovora. Bivši član njemačke vrste, koji je u dresu "Elfa" odigrao rekordnih 150 utakmica, te sudjelovao u osvajanju svjetskog naslova 1990. godine, nije želio komentirati vijesti kako će karijeru nastaviti u Grčkoj.

BEOGRAD - Kao što se i očekivalo izbornik košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore Željko Obradović podnio je danas ostavku, objavila je agencija Reuters. Ostavku je Obradović najavio još sinoć nakon šokantnog poraza od Francuske 71-74 u susretu za plasman u četvrtfinale EP-a. Govoreći o atmosferi u reprezentaciji SCG na konferenciji za novinare nakon utakmice, Obradović je kazao da nikad nije vidio gore ljude. "Oni među sobom ne govore. Svatko je gledao svoj interes i radio što hoće, dolaze u hotel u pet ujutro. Nitko nije slušao ono što smo se dogovarali na treninzima. Moja je greška što ih nisam barem šestoricu potjerao s priprema", kazao je razočarni Obradović, i upitao:"Čega da ja budem selektor? Čega? Sada sam za bolnicu".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙