FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatijski gradonačelnik Muzur o slučaju ACI

OPATIJA, 21. rujna 2005. (Hina) - Opatijski gradonačelnik Amir Muzur nadanašnjoj je konferenciji za novinare, govoreći o mogućnostiprivatizacije ili premještanja sjedišta ACI-a, uputio apel odgovornimada izbjegnu ponavljanje slučaja Liburnia Riviera Hotela.
OPATIJA, 21. rujna 2005. (Hina) - Opatijski gradonačelnik Amir Muzur na današnjoj je konferenciji za novinare, govoreći o mogućnosti privatizacije ili premještanja sjedišta ACI-a, uputio apel odgovornima da izbjegnu ponavljanje slučaja Liburnia Riviera Hotela.

Muzur je izrazio nezadovoljstvo načinom smjene dosadašnjeg direktora ACI-a Damira Mandekića rekavši da se to nije smjelo učiniti temeljem anonimne dojave o njegovim navodnim malverzacijama, već se prije smjene trebala provesti istraga.

Grad Opatija pozitivno je ocijenio Mandekićev razvojni plan tvrtke prilikom dolaska na njezino čelo, a sada ga nitko nije izvijestio o planovima novog direktora.

Govoreći o mogućnosti premještanja sjedišta ACI-a, Muzur je ustvrdio kako bi to bio udar na ljude ovoga kraja, apelirajući na lokalne dužnosnike HDZ-a da lobiraju u središnjici svoje stranke da se pronađe najbolje rješenje za ACI. Kazao je da su ACI stvorili ljudi iz Opatije.

Opatija je spremna pomoći Vladi u pronalasku najboljeg modela privatizacije ACI-a ili najboljeg načina poslovanja, rekao je Muzur.

Opatijski gradonačelnik smatra da odluku o sudbini ACI-a treba donijeti premijer Ivo Sanader jer onaj tko upravlja ACI-jem upravlja i cijelom hrvatskom obalom.

Muzur je rekao da je zatražio prijam kod premijera još zbog slučaja Liburnia Hotela, ali do danas nije dobio nikakav odgovor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙