FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: Međunarodni "Classic Marathon Rally"

OPATIJA,11. rujna 2005.(Hina) - Međunarodno motociklističko natjecanje"17. Classic Marathon Rally" na kojemu sudjeluje više od 50 posada uautomobilima iz 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća počelo jedanas u Opatiji.
OPATIJA,11. rujna 2005.(Hina) - Međunarodno motociklističko natjecanje "17. Classic Marathon Rally" na kojemu sudjeluje više od 50 posada u automobilima iz 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća počelo je danas u Opatiji.

U rallyju koji će se voziti kroz Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, a nakon nekoliko dana završiti u Sloveniji sudjeluju natjecatelji iz Austrije, Italije, Francuske, Njemačke, Norveške, Velike Britanije te zemalja domaćina.

Natjecanje oldtimera odvija se u uvjetima svakodnevnog javnog prometa, osim posebnih ispita koji su organizirani na Grobničkom polju i u karting centrima Mičevec i Špansko u Zagrebu.

Motociklističko natjecanje "17. Classic Marathon Rally" upisano je u Kalendar međunarodne automobilističke federacije (FIA) i Kalendar Hrvatskog auto i karting saveza (HAKS).

Organizatori natjecanja su "Classic Rally Association" iz Newporta u Velikoj Britaniji i Autoklub "Delta" iz Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙