FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradonačelnik Opatije A. Muzur o napisu u novinama

OPATIJA,22. kolovoza 2005.(Hina) - Bilo tko, tko me pozna, ne može medovesti u vezu s takvim poslovima, izjavio je danas opatijskigradonačelnik Amir Muzur komentirajući naslov teksta u Večernjem listu- "Rodbini 43 vile i hotela" i podnaslov "Istražuje se uloga prvogčovjeka Opatije Amira Muzura".
OPATIJA,22. kolovoza 2005.(Hina) - Bilo tko, tko me pozna, ne može me dovesti u vezu s takvim poslovima, izjavio je danas opatijski gradonačelnik Amir Muzur komentirajući naslov teksta u Večernjem listu - "Rodbini 43 vile i hotela" i podnaslov "Istražuje se uloga prvog čovjeka Opatije Amira Muzura".

"Najveću štetu time je sebi počinio Večernji list jer ga se u ovom kraju više neće ocjenjivati vjerodostojnim", rekao je Muzur za Hinu, dodajući da je riječ o ozbiljnoj optužbi.

Oni koji me ne poznaju mogu pomisliti da Opatiju vode visokokriminalizirane osobe, istaknuo je dodajući kako iz samog teksta ne proizlaze tvrdnje iz naslova.

Naveo je da je nakon što je pročitao tekst razgovarao s potpredsjednikom Vlade Damirom Polančecom jer se, naveo je, iz Polančecovih izjava izvlači takav naslov.

Polančec je, kaže, bio zgranut tekstom. Rekao mi je da me u takvom kontekstu uopće nije spominjao te da tekst nije dobio na autorizaciju, naveo je Muzur.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙