FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrlika: završava se športsko-rekreacijski centar

VRLIKA, 21. rujna 2005. (Hina) - U Vrlici se privode kraju radovi naizgradnji športsko-rekreacijskog centra, vrijednog 11 milijuna kuna.
VRLIKA, 21. rujna 2005. (Hina) - U Vrlici se privode kraju radovi na izgradnji športsko-rekreacijskog centra, vrijednog 11 milijuna kuna.

Na 15.000 četvornih metara bit će, uz ostalo, nogometno igralište i jedno pomoćno, dva terena za tenis, sve s umjetnom travom, te pomoćne prostorije za potrebe športskih klubova i ugostiteljske sadržaje.

Grad je neposredno uz centar, koji je na atraktivnoj lokaciji uz poznatu vrličku česmu, rezervirao zemljište površine 2000 četvornih metara za gradnju športskog hotela pa poziva sve zainteresirane investitore da se jave u upravu grada.

Zemljište je komunalno opremljeno, a budućem investitoru bit će besplatno ustupljeno uz beneficije kao što su oslobađanje od plaćanja komunalnog doprinosa, kaže pročelnik za gospodarstvo grada Branko Maras.

Vrličani su uvjereni da će športski centar, uz prirodne ljepote grada i okoliša, ubuduće privući brojne športaše i druge zainteresirane, posebno iz primorskih mjesta Splitsko-dalmatinske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙