FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić: Kongresni centar i proširen aerodrom za jačanje ZV-a

ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Grad Zagreb, kao partner Zagrebačkogvelesajma, ima obvezu u idućoj godini započeti i dovršiti suvremeniKongresni centar, a istodobno je obveza države i grada Zagreba dazajedno prošire i osuvremene zagrebačku Zračnu luku, izjavio jezagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Zagrebačkom velesajmu.
ZAGREB, 13. rujna 2005. (Hina) - Grad Zagreb, kao partner Zagrebačkog velesajma, ima obvezu u idućoj godini započeti i dovršiti suvremeni Kongresni centar, a istodobno je obveza države i grada Zagreba da zajedno prošire i osuvremene zagrebačku Zračnu luku, izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na Zagrebačkom velesajmu.

Time će ZV dobiti na reputaciji, ustvrdio je Bandić po obilasku izložbenih prostora ovogodišnje jesenske priredbe, koju je otvorio kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića.

Istodobno se od menadžmenta ZV-a do kraja ove godine očekuje predočavanje koncepta redizajna ZV-a, kazao je Bandić.

Zagrebački je gradonačelnik najavio i ubrzan završetak započetih projekata u gradu, poput 'dolaska Zagreba na Savu', gospodarenja otpadom i njegove termičke obrade, dodatnih ulaganja u prometnu infrastrukturu i zaštitu okoliša.

Uz gradnju Kongresnog centra, Bandić je najavio i niz drugih građevinskih projekata, poput gradnje gradske bolnice, zagrebačkih termi, novih podzemnih garaža, kompleksa Paromlin i sl.

Ujedno, kazao je Bandić, gradska će uprava nastaviti i s radom na restrukturiranju gradskih trgovačkih društava, smanjenju birokracije te snažnijem regionalnom povezivanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙