FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić pozvao građane da se ne upuštaju u bespravnu gradnju

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik MilanBandić danas je pozvao građane da se ne upuštaju u gradnju bezodgovarajućih dozvola, nakon što su gradski službenici u Kozariputevima zabilježili novu bespravnu gradnju i to na prostoru gdje jepredviđena gradnja novog društvenog doma.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je pozvao građane da se ne upuštaju u gradnju bez odgovarajućih dozvola, nakon što su gradski službenici u Kozari putevima zabilježili novu bespravnu gradnju i to na prostoru gdje je predviđena gradnja novog društvenog doma.

"Uz svu socijalnu osjetljivost, nećemo tolerirati daljnje širenje bespravne gradnje", naveo je Bandić u priopćenju.

Pritom je podsjetio na zaključke Gradskog poglavarstva da će u okviru zakonskih mogućnosti nastojati legalizirati bespravnu gradnju socijalnog tipa koja je registrirana na zračnim orto-foto snimkama u srpnju 2003. uz uvjet da nije na koridorima prometnica, vrijednim zelenim površinama i zemljištima planiranim za druge javne potrebe.

Upozorio je da ima započetih bespravnih gradnji i na drugim lokacijama u gradu, čak i na trasama prometnica i zelenim površinama te pozvao građane da se obrate stručnjacima i ne dovode u opasnost sredstva i trud koje ulažu u gradnju koja neće moći biti legalizirana.

Bandić je naveo i da će predstavnici svih 17 gradskih četvrti i stručnjaci gradske uprave pružiti zainteresiranim građanima sve potrebne informacije i pomoći im u ishođenju dozvola za građenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙