FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Okrugli stol "Održivo graditeljstvo u Hrvatskoj"

ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Fondacija Heinrich Boll i Zelena mrežaaktivističkih udruga organizirale su danas okrugli stol "Održivograditeljstvo u Hrvatskoj" na kojemu hrvatski stručnjaci te gostiinozemstva raspravljaju o ekološkoj gradnji i promicanju gradnje kojaće smanjiti potrošnju energije bez snižavanja kvalitete gradnje istanovanja.
ZAGREB, 10. rujna 2005. (Hina) - Fondacija Heinrich Boll i Zelena mreža aktivističkih udruga organizirale su danas okrugli stol "Održivo graditeljstvo u Hrvatskoj" na kojemu hrvatski stručnjaci te gosti inozemstva raspravljaju o ekološkoj gradnji i promicanju gradnje koja će smanjiti potrošnju energije bez snižavanja kvalitete gradnje i stanovanja.

Cilj je da se prilikom gradnje kuća iskoriste svi dostupni izvori obnovljive energije, poput sunca, vjetra i drugih, te da se objekti grade tako da se maksimalno smanje gubitak topline, istaknuto je.

Sudionici skupa, među kojima su i profesori Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu te Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, pokušat će izraditi i preporuke za pravno reguliranje statusa ekološki održivih materijala i tehnologija u graditeljstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙