FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo ultramaraton Zagreb-Vukovar "Putevi dragovoljaca HOS-a"

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - U Zagrebu je danas počeo 4.Memorijalni ultramaraton Zagreb-Vukovar "Putevi dragovoljaca HOS-a ibojovnika Domovinskog rata", čiji je cilj na vukovarskoj Ovčari.
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - U Zagrebu je danas počeo 4. Memorijalni ultramaraton Zagreb-Vukovar "Putevi dragovoljaca HOS-a i bojovnika Domovinskog rata", čiji je cilj na vukovarskoj Ovčari.

Na otvaranju utrke nazočnima su se obratili organizatori utrke, članovi Upravnog odbora Udruge dragovoljaca HOS-a, Siniša Šukunda i Miroslav Rožić, predsjednik Saveza udruga HOS-a Velimir Kvesić, te u ime Grada Zagreba Miro Laco, a u ime Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Predrag Matić.

Također su položeni vijenci i zapaljene svijeće ispred spomenika pripadnicima HOS-a i bojovnicima Domovinskog rata, koji su prije 14 godina s tog mjesta krenuli u obranu Vukovara.

Na startu utrke, koja se ove godine održava pod kapom Atletskog saveza Hrvatske, pojavilo se rekordnih 17 atletičara, od čega 15 muškaraca i dvije žene, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙