FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorene desete sportske igre dragovoljaca i veterana

ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Potpredjednica vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorotvorila je danas na terenima Športskog parka Mladost, Desete sportskeigre vetarana i dragovoljaca Domovinskog rata, na kojima se oko 1200natjecatelja iz svih županija i Grada Zagreba tri dana natječe u sedamsportova.
ZAGREB, 3. rujna 2005. (Hina) - Potpredjednica vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorila je danas na terenima Športskog parka Mladost, Desete sportske igre vetarana i dragovoljaca Domovinskog rata, na kojima se oko 1200 natjecatelja iz svih županija i Grada Zagreba tri dana natječe u sedam sportova.

Pokroviteljica igara Jadranka Kosor pozvala je sve državne institucije da se zajednički bore za dostojanstvo hrvatskih branitelja, istaknuvši da je to zadatak svih državnih institucija a ne samo njenog ministarstva.

Naglasila je da se branitelji u rješavanju svoji specifičnih problema često susreću s birokracijom, koja ne rješava njihove probleme već ih šalje u ministarstvo branitelja u Zagreb. Dodala je da su vrata njenog ministarstva uvijek otvorena za njih.

Skup je pozdravio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, te predsjednik organizacijskog odbora igara general Đuro Dečak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙