FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istraživanje: Bushu popularnost pala na najnižu razinu

WASHINGTON , 20. rujna 2005. (Hina) - Prvi put od dolaska na vlastGeorgea Busha mlađeg, većina američkih državljana smatra da njihovpredsjednik nije dovoljno odlučan i snažan vođa, prema rezultatimaistraživanja objavljenim u utorak što su ga proveli list USA Today,CNN i Gallup.
WASHINGTON , 20. rujna 2005. (Hina) - Prvi put od dolaska na vlast Georgea Busha mlađeg, većina američkih državljana smatra da njihov predsjednik nije dovoljno odlučan i snažan vođa, prema rezultatima istraživanja objavljenim u utorak što su ga proveli list USA Today, CNN i Gallup.

Istraživanje potvrđuje da je image predsjednika Busha znatno pao, a 58 posto stanovnika te zemlje ne odobrava način na koji Bush upravlja zemljom, posebno kada je riječ o ratu u Iraku, gospodarskoj budućnosti zemlje i katastrofalnim posljedicama uragana Katrina koji je nedavno pogodio jug zemlje. Čini se da je potpora američkom predsjedniku pala i unutar vlastite stranke.

Bijela kuća u utorak je izvijestila da je George Bush imenovao svojeg savjetnika za domovinsku sigurnost Frana Townsenda šefom istražnog povjerenstva koje će se baviti događajima vezanim uz uragan Katrinu. Townsend i suradnici nastojat će ustanoviti "što je obavljeno dobro, a što loše te će nastojati izvući pouku", rekao je Bushov glasnogovornik Trent Duffy.

Istraživanje CNN-a, lista USA Today i Gallupa pokazuje da 41 posto Amerikanaca odobrava način na koji se predsjednik suočio s katastrofom, a 57 posto ih misli posve suprotno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙