FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Malteškoj policiji nedostaju dokazi

ZAGREB/RIM, 20. rujna 2005. (Hina) - Ni za Gorana Vetu i Edisa Zjajumalteška policija nije na današnjem ročištu mogla pred sudpodastrijeti dovoljno dokaza za izricanje presude, pa je sudac zakazaodrugo ročište, za četvrtak 22. rujna, izjavila je danas za Hinuvoditeljica konzularnih poslova u hrvatskom veleposlanstvu u Rimu,koje pokriva i Maltu, Lidija Lukina-Karajković.
ZAGREB/RIM, 20. rujna 2005. (Hina) - Ni za Gorana Vetu i Edisa Zjaju malteška policija nije na današnjem ročištu mogla pred sud podastrijeti dovoljno dokaza za izricanje presude, pa je sudac zakazao drugo ročište, za četvrtak 22. rujna, izjavila je danas za Hinu voditeljica konzularnih poslova u hrvatskom veleposlanstvu u Rimu, koje pokriva i Maltu, Lidija Lukina-Karajković.

Veto i Zjajo su, uz Bernarda Pintarića, odbili priznati da su bili među izazivačima nereda tijekom kvalifikacijske utakmice za SP između Malte i Hrvatske na stadionu u La Valletti. Bernard Pintarić, koji uz hrvatsku ima i australsku putovnicu, također je iz istih razloga prije nekoliko dana dobio odgodu suđenja za ponedjeljak, 26. rujna.

Nakon dvije odgode suđenja, iz istih razloga, očito je da malteška policija i nema dovoljno pravovaljanih dokaza protiv hrvatskih navijača i čini se da će na sudu teško dokazati da su australski broker (Pintarić), konobar iz Zagreba (Veta) i državljanin BiH (Zjajo) bili među izazivačima nereda na stadionu u La Valletti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙