FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beogradski mediji objavili da je Dragan Vasiljković doputovao u Srbiju

BEOGRAD,18. rujna 2005.(Hina) - Srbijanski mediji objavili su da jeDragan Vasiljković ("kapetan Dragan") doputovao u subotu u Beogradkako bi, citiraju mediji njegovu izjavu, "razgovarao s dužnosnicima uBeogradu nakon najave da će hrvatske vlasti tražiti od Australijenjegovo izručenje".
BEOGRAD,18. rujna 2005.(Hina) - Srbijanski mediji objavili su da je Dragan Vasiljković ("kapetan Dragan") doputovao u subotu u Beograd kako bi, citiraju mediji njegovu izjavu, "razgovarao s dužnosnicima u Beogradu nakon najave da će hrvatske vlasti tražiti od Australije njegovo izručenje".

Stigavši u beogradsku zračnu luku Vasiljković je novinarima rekao kako ne kani ići u Hrvatsku.

"Jedini razlog što sam u Beogradu jest velika konferencija za medije u srijedu, koja će biti šokantna, a već u četvrtak se vraćam u Australiju. Hrvatskoj ministrici pravosuđa poslao sam pismo s brojem svog mobilnog telefona i rekao da ću doći kad god žele, samo neka mi plate povratnu avionsku kartu", kazao je Vasiljković kako su prenijeli mediji.

Beogradski radio B 92 objavio je i da je Vasiljković dodao kako je "zaboravio napisati da mu daju dovoljno vremena da se cijepi protiv bjesnoće".

"Samo se bjesnoće bojim, Hrvata ne", citira B92 Vasiljkovićeve riječi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙