FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: HSP izrazio žaljenje što kapetan Dragan nije procesuiran

ZADAR, 12. rujna 2005. (Hina) - Čelnici županijske i gradskeorganizacije HSP-a u Zadarskoj županiji Ivan Miličević i DanijelKotlar na današnjoj su konferenciji za novinare izrazili žaljenje štohrvatsko pravosuđe nije procesuiralo Kapetana Dragana, zapovjednikasrpskih postrojba koje su napadale Hrvatsku upravo na zadarskompodručju.
ZADAR, 12. rujna 2005. (Hina) - Čelnici županijske i gradske organizacije HSP-a u Zadarskoj županiji Ivan Miličević i Danijel Kotlar na današnjoj su konferenciji za novinare izrazili žaljenje što hrvatsko pravosuđe nije procesuiralo Kapetana Dragana, zapovjednika srpskih postrojba koje su napadale Hrvatsku upravo na zadarskom području.

Kotlar, zapovjednik jedne od brigada na zadarskom području u vrijeme Domovinskog rata, kaže kako mu je poznato da je Kapetan Dragan djelovao pod kodnim imenom Lisac i da je zapovijedao postrojbama koje su 1993. ponovno okupirale Škabrnju nakon što ju je nakratko bila oslobodila hrvatska vojska.

Za nas je on ratni zločinac, izjavio je Kotlar.

Na novinarske upite o generalu Anti Gotovini Kotlar je kazao da nisu iskorištene sve pravne, diplomatske i političke mogućnosti da se pobije optužnica protiv Gotovine. Član HSP-a Željko Dilber, jedan od najbliskijih generalovih prijatelja, istaknuo je da se prema njemu kontinuirano provode mjere Akcijskog plana.

Na konferenciji za novinare čelnici stranke izrazili su zadovoljstvo koalicijom svoje stranke s HDZ-om u obnašanju gradske vlasti. Miličević, predsjednik Županijske organizacije HSP-a, uz ostalo je istaknuo da se ta koalicija pokazala vrlo uspješnom i da će preko nje HSP nastojati ostvariti više svojih razvojnih projekata o kojima je govorio u predizbornoj kampanji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙