FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poreč: proglašen početak "Godine mladih" za porečko-pulsku biskupiju

POREČ, 18. rujna 2005. (Hina) - Porečko-pulski biskup mons. IvanMilovan večeras je u Eufrazijevoj bazilici predvodio svečanu misu pred400-tinjak mladih, tijekom koje je proglašen početak "Godine mladih"za porečko-pulsku biskupiju.
POREČ, 18. rujna 2005. (Hina) - Porečko-pulski biskup mons. Ivan Milovan večeras je u Eufrazijevoj bazilici predvodio svečanu misu pred 400-tinjak mladih, tijekom koje je proglašen početak "Godine mladih" za porečko-pulsku biskupiju.

"Godina mladih" je središnji dio pastoralnog plana i programa porečko-pulske biskupije za ovu i iduću godinu, s ciljem pripremanja velikog susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se pod pokroviteljstvom Hrvatske biskupske konferencije održati u Istri 29. i 30. travnja iduće godine.

Kako je to prvi puta da se u Istri organizira događaj od takva značaja za mlade katolike, a na kojem se očekuje oko 15.000 mladih iz cijele Hrvatske, porečko-pulska biskupija i mladi aktivni u Crkvi posvetit će od sada glavninu svojih aktivnosti pripremi i organizaciji toga događaja.

Moto "Godine mladih" i nacionalnog susreta glasi "Učitelj je ovdje i zove te".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙