FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP jedrenje: Mišura skočio na treće mjesto

MOSKVA, 15. rujna 2005. (Hina) - Nakon četvrtog dana jedrenja nasvjetskom prvenstvu olimpijske klase Finn Marin Mišura je skočio natreće mjesto nakon što je u dva plova u četvrtak zauzeo treće i prvomjesto. Ivan Kljaković Gašpić je upisao 18. i šesto mjesto, te jeukupno 17., ali za njega je važnije da se odvojio u juniorskojkonkurenciji u kojoj vodi sa 21 negativnim bodom ispred najbližegpratitelja.
MOSKVA, 15. rujna 2005. (Hina) - Nakon četvrtog dana jedrenja na svjetskom prvenstvu olimpijske klase Finn Marin Mišura je skočio na treće mjesto nakon što je u dva plova u četvrtak zauzeo treće i prvo mjesto. Ivan Kljaković Gašpić je upisao 18. i šesto mjesto, te je ukupno 17., ali za njega je važnije da se odvojio u juniorskoj konkurenciji u kojoj vodi sa 21 negativnim bodom ispred najbližeg pratitelja.

Treći hrvatski jedriličar Emil Tomašević danas je imao tri jedrenja jer je njegova grupa nadoknađivala propuštena jedrenja od jučer, a u njima je ubilježio 20., četvrto i 30. mjesto.

"Lijep je danas bio osjećaj biti Hrvat na regatnom polju, jer nema ljepše slike nego kada tvoji jedriličari među prvima okreću sve oznake. Marin je danas odjedrio za pet, iscrpio se do kraja, tako da će kondicijski trener Sekulić imati pune ruke posla da ga vrati u normalu. Današnjim dobrim Marinovim rezultatima dosta je pripomogao i izvanredni Ivan Kljaković Gašpić 'Bambi' koji je u par navrata propuštao svog starijeg reprezentativnog kolegu u bolju stranu. 'Bambi' je imao sudar u prvom današnjem jedrenju s Nizozemcem tako da odlično jedrenje nije pretočeno i u dobar rezultat, ali zato je u drugom jedrenju sve sjelo na svoje mjesto. Svi naši jedriličari jedre odlično i ponašamo se kao prava ekipa, a ja ću dati sve od sebe da se pobjednička atmosfera koja vlada među nama nastavi do kraja", rekao je trener Tonči Antunović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙