FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedrenje: "laseraši" u Bolu na Braču

BOL NA BRAČU, 6. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličarskireprezentativci u olimpijskoj klasi "laser" nalaze se na završnimmorskim pripremama u Bolu na Braču.
BOL NA BRAČU, 6. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski jedriličarski reprezentativci u olimpijskoj klasi "laser" nalaze se na završnim morskim pripremama u Bolu na Braču.

Mate Arapov, Luka Radelić, Tonči Stipanović i Tonko Kuzmanić iz splitskog Mornara, te Milan Vujasinović i Aron Lolić iz Labuda, predvođeni trenerima Minskim Fabrisom i Jozom Jakelićem, sedam dana će u Bolu trenirati za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje u Brazilu započinje 22. rujna.

Danijel Mihelić, sedmi reprezentativac u klasi Laser, nije na pripremama u Bolu jer je ovog vikenda nastupao u Portugalu na regati Europa Cupa na kojoj je zauzeo odlično drugo mjesto iza svjetskog prvaka iz 2003. Portugalca Gustava Lime.

"U planu je odraditi što više treninga na moru, a radi se jako dobro. Vjetar u jutarnjim satima nije baš povoljan, pa smo prisiljeni raditi na kopnu, ali propuštenu satnicu morskih treninga nadoknađujemo u popodnevnim satima gotovo po idealnim uvjetima za jedrenje", kazao je trener Minski Fabris.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙