FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP finn: dan bez jedrenja

MOSKVA/ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Nedostatak vjetra upropastio jei treći dan Svjetskog prvenstva olimpijske klase "finn" na moskovskomjezeru Pestovo, pa su jedriličari dan proveli čekajući na vodi, apotom poslani u marinu.
MOSKVA/ZAGREB, 15. rujna 2005. (Hina) - Nedostatak vjetra upropastio je i treći dan Svjetskog prvenstva olimpijske klase "finn" na moskovskom jezeru Pestovo, pa su jedriličari dan proveli čekajući na vodi, a potom poslani u marinu.

Zbog sada već uveliko poremećenog programa, očekuje se da će organizatori sljedećih dana održavati i po tri jedrenja u jednom danu, naravno ako vjetar to dopusti.

"Bio je to još jedan iznimno težak dan. Cijeli dan čekati u marini nikome nije ugodno, pa smo zato dopunskim treninzima upotpunili dan. Hrvatski jedriličari su odlično raspoloženi i bez obzira na nedostatak vjetra vlada odlična atmosfera. Marin je jučer ubilježio odličan rezultat i nadam se da će tako i nastaviti, a Bambi među juniorima drži od početka prvo mjesto, dakle ima razloga za optimizam", kazao je trener Tonči Antunović.

Kako ni rezultati 3. plova od utorka još nisu službeni, Ivan Kljaković-Gašpić "Bambi" je u ukupnom plasmanu osmi, u prvi među juniorima, dok Marin Mišura drži 29. poziciju, koju će sigurno popraviti zbog drugoga mjesta u 3. plovu. Emil Tomašević je trenutno 38.

Na Svjetskom prvenstvu "kraljevske" olimpijske klase, koje traje do 17. rujna, sudjeluje 98 jedriličara iz 29 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙